Zápis z 31 dne měsíce Plodnosti 2020

Povídá se, že Will je rázem bez příjmů z bordelu. Asi bude hodně zuřit.

Nemožné se stalo skutkem, ale ze své skrýše vylezla po delší době Laeress. Zdá se, že jí první jarní slunce dodalo nějakou energii a proto souhlasila s přítomností u vyšetřování v Dalaranu.

Velení je nuceno konstatovat, že pokud by otravu nebo chorobu způsobovaly květiny, mrtvý by byl celý lazaret a přilehlé okolí, neb vojáci nanosili děvčatům z hanbince možné i nemožné, jen aby jim udělali radost.

Felčaři se shodují na tom, že mlsot a květin si užívají hlavně Zuzka s Cecilkou, které se pomalu vzpamatovávají z nenadálého šoku. Trollka Xizza, která ve zlých snech viděla obcházejícího boha smrti, zatím neví o světě; s Taharisovou příbuznou to je obdobné.

Hlídky mocně drbou. Do lazaretu totiž byla přinesena i skutečná adresátka pugétu, který napáchal tolik zlého. Jak se dalo čekat, není na tom se zdravím zrovna valně. A co že tolik nabudilo fantazii místních? Mimo ošetřujícího – bratra Kryštofa, Memory, Kevhorna, Laeress a Ygraine přišel portálem z Dalaranu další elf, kterého dámy hodnotí jako velmi elegantního kocoura. Že by zrovna on byl důvod, proč si štítonoška drží odstup a s nikým si nezačíná? Dost by vysvětlovala i masivní kytice růží a po čertech drahý parfém na jejím nočním stolku.

Mossin, jak se elf údajně jmenuje, má velmi šikovné prsty – alespoň to naznačují ti, co s ním v kartách prohráli nemalé sumy stříbra.

Výše uvedené teorie mají jediného odpůrce, a je jím paradoxně Hann. Dokonce se začal sázet o to, že onen elf s Ygraine nemá nic společného. Hlídky si jen mnou ruce a připravují se na dvojitou výplatu, o kterou se s nimi výčepní vsadil.

Ti, co vešli do lazaretu, se nechávají slyšet, že bratr Kryštof je ostře kovaný černoprdelník. Se Světlem umí, ale s tou zbožností to trochu přehání. Kam se na něj v tomhle ohledu hrabe kterákoliv z ošetřujících.

WoW Blood Elf Sketch Commish by Sabtastic

Napsat komentář